Orașul tău Știrile zilei

Unde a fost depus trupul maiorului Adrian Mocanu

Sicriul cu trupul lui Adrian Mocanu, bărbatul ucis cu cuțitul de propriul nepot în seara zilei de duminică, a fost depus ieri la capela bisericii „Cuvioasa Parascheva” din cartierul 23 august. El va fi înmormântat mâine cu onoruri militare la cimitirul „Sfântul Andrei”.

Mai mulți camarazi de la fosta unitate militară 01640 (astăzi UM 02000), de la care Adrian Mocanu ieșise la pensie având gradul de maior, au ținut să treacă pe la căpătâiul bărbatului, care se află depus la capela bisericii „Cuvioasa Parascheva”. Slujba de înmormântare va avea loc joi, la ora 11:00, urmând ca, în jurul orei 12:00, cortegiul funerar să pornească spre cimitirul Sf. Andrei din Micro XIV.

Reamintim că maiorul în rezervă Adrian Mocanu (55 de ani) a fost ucis duminică seară de către nepotul său, pe fondul unui conflict spontan. Partenera de viață a bărbatului a reușit să scape cu viață, după ce a fost și ea bătută și tăiată de Andrei Muscalu cu același cuțit cu care îșu omorâse unchiul.

Andrei Muscalu se află acum după gratii, judecătorii emițând pe numele său un mandat de arestare de 30 de zile. Unii dintre apropiați spun că Andrei suferea de schizofrenie și că avea dese episoade de paranoia.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Vreme DEOSEBIT de rece! | Anunțul meteorologilor

Știrile zilei

VIDEO: Impact violent pe Unirii Sud

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Incendiu DEVASTATOR la o hală de termopane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *