VIDEO: Unii buzoieni își mai parchează mașinile în stațiile de autobuz. Ieri au avut GHINION

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Mai mulți șoferi care au avut proasta inspirație să-și abandoneze mașinile în stațiile de autobuz din cartierul Dorobanți s-au trezit cu amenzi din partea Poliției Locale. Oamenii legii recomandă conducătorilor auto sa evite stationarea sau oprirea autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport in comun sau acolo unde sunt indicatoare sau marcaje de interzicere.

„In data de 04.01.2017, politistii locali din cadrul Directia de Politie Locala Buzau, Serviciului Disciplina Rutiera, au actionat pe raza municipiului, pentru depistarea conducatorilor auto care incalca prevederile OUG 195/2002 RMC privind circulatia pe drumurile publice pentru oprirea/stationarea autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport in comun.

Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate un nr. de 36 sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate  este de 9000 lei.

In ultimile 2 luni, pentru astfel de incalcari ale legii au fost aplicate un nr. de 104 sanctiuni contraventinale in conformitate cu prevederile OUG 195/2002 RMC. Valoarea totala a sanctiunilor fiind de 26 000 lei.”, transmite Poliția Locală Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *