VIDEO: Unii buzoieni își mai parchează mașinile în stațiile de autobuz. Ieri au avut GHINION

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Mai mulți șoferi care au avut proasta inspirație să-și abandoneze mașinile în stațiile de autobuz din cartierul Dorobanți s-au trezit cu amenzi din partea Poliției Locale. Oamenii legii recomandă conducătorilor auto sa evite stationarea sau oprirea autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport in comun sau acolo unde sunt indicatoare sau marcaje de interzicere.

„In data de 04.01.2017, politistii locali din cadrul Directia de Politie Locala Buzau, Serviciului Disciplina Rutiera, au actionat pe raza municipiului, pentru depistarea conducatorilor auto care incalca prevederile OUG 195/2002 RMC privind circulatia pe drumurile publice pentru oprirea/stationarea autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport in comun.

Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate un nr. de 36 sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate  este de 9000 lei.

In ultimile 2 luni, pentru astfel de incalcari ale legii au fost aplicate un nr. de 104 sanctiuni contraventinale in conformitate cu prevederile OUG 195/2002 RMC. Valoarea totala a sanctiunilor fiind de 26 000 lei.”, transmite Poliția Locală Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*