Economic Știrile zilei

UPDATE: De ce am avut dreptate în privința Decathlon!

Azi-dimineață, reprezentanții magazinului Decathlon au făcut un anunț de pe pagina de Facebook prin care precizau că dechiderea oficială va avea loc pe data de 12 decembrie 2017. Un site din Buzău s-a grăbit să îi critice pe jurnaliștii care anunțaseră încă de ieri data de 13 pentru inaugurarea magazinului. Totul ar fi fost în regulă dacă respectivul nu s-ar fi grăbit. Bucuria i-a fost stricată rapid de echipa de comunicare a retailerului francez, care a revenit asupra datei, modificând anunțul: „13 decembrie 2017”.

De altfel, la intrarea principală a fost lipit un afiș în care se precizează clar că magazinul se va deschide pe data de 13 decembrie. 

Dincolo de atacul nejustificat, întâmplarea de astăzi reprezintă pentru cititori încă un motiv să se bazeze pe informațiile publicate în „Reporter Buzoian.”


Magazinul Decathlon Buzău se va deschide pe data de 13 decembrie 2017. Reprezentanții retailerului francez au pregătit o serie de surprize pentru cei care vor trece pragul noului magazin din complexul Penny Market.

Amenajarea spațiului s-a încheiat, iar acum se pun la punct ultimele detalii pentru marea deschidere de miercurea viitoare. În ziua inaugurării, clienții vor fi întâmpinați cu diferite surprize. Organizatorii nu au oferit mai multe amănunte, însă în mod cert nu vor lipsi baloanele și prețurile promoționale pentru variatele articole sportive din ofertă.

Prin oraș au început să apară bannere de promovare a articolelor sportive vândute de către Decathlon. Data deschiderii a fost însă ținută sub tăcere, din cauza unor întârzieri în obținerea tuturor avizelor de funcționare.

Magazinul Decathlon Buzău va fi deschis zilnic între orele 09:00 și 21:00. Reprezentanții firmei s-au gândit la toate: În timp ce părinții își vor face cumpărăturile, copiii se vor putea distra la locul de joacă de la intrare, aflat și el în curs de amenajare.

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive pentru un număr de peste 50 de sporturi. Retailerul a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipamente sportive.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

IMAGINI de la fața locului | La un pas de o tragedie, pe Șoseaua Nordului!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

4 comentarii

 1. Lalache at 12:56

  Să nu fie cu ghinion data deschiderii. Buzoienii, din câte îi știm, par a fi aplecați mai mult spre ale gurii, decât spre mișcare… Și cu Penny Market-ul în coasta lor, nu prea îi văd bine.

  1. Bibi at 6:54

   Si binenteles sa nu aibe preturile „umflate” ca la raionul sport de la Carrefour unde si cel mai labartat tricou , facut fara gust si fara noima, costa mult peste normal. Ptr. asta nu prea au clienti si vorba ta romulanul buzoian pleaca si isi incarca cosul cu papica. Ma sperie cata mancare cumpara. Am o situatie materiala buna, dar ce vad eu in cosurile buzoienilor chiar imi fac „cruce” si ma intreb daca sunt sanatosi la minte. Nu am vazut nici in tarile dezvoltate atata cumparat si vorba aia ei au destui bani in buzunare.

 2. Lalache at 12:07

  Prețuri ”umflate” nu au, din contră, sunt chiar corecte, pentru sortimentele din stocuri. M-am convins vizitând magazine din alte localități și bineînțeles de pe site-ul lor. Deci din punctul acesta de vedere totul este OK. Să fie marfă pe stoc, asta este important!

 3. Anonim at 22:13

  Acest lant de magazine sunt in toate orasele mari ale ţări! Au preturi normale nu exagerate!! Unele tricouri sunt ieftine şi bune, alte scumpe si bune! Depinde de buzunarul fiecaruia!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *