Știrile zilei

„Vă invităm să retrăim istoria și să ne amintim cum era odată”

„Vacanțe și concedii în perioada comunistă” – Expoziție la Muzeul Județean Buzău.[divider]

Expoziția va fi vernisată în data de 10 iulie 2018, ora 12.00, la sediul central al instituției (Sala de expoziții temporare – parter) și va putea fi vizitată până în data de 26 august 2018. Intrarea la vernisaj este gratuită.

Un moment mult așteptat este perioada vacanțelor și a concediilor. Atât astăzi, cât și în perioada comunistă, relaxarea și distracția în această perioadă a anului reprezintă un moment de bucurie atât pentru copii cât și pentru adulți. La mare sau la munte, în hotel sau la cort, cu trenul sau cu mașina concediul are o semnificație aparte. Dacă acum 30-40 de ani limitați de resurse, de oferte și de posibilitățile de informare, părinții și bunicii noștri aveau parte de vacanțe memorabile, astăzi site-urile de profil, precum și plaja largă de oferte ne asigură alte posibilități. Cu toate acestea, concediul este unul dintre momentele de bucurie maximă de peste an. Vă invităm să retrăim istoria și să ne amintim „cum era odată”.

Programul de vizitare: Marți – Duminică: 10.00 – 18.00; Luni: închis

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

IMAGINI de la fața locului | La un pas de o tragedie, pe Șoseaua Nordului!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *