Orașul tău Știrile zilei

Vești bune pentru locuitorii din Dorobanți | Anul acesta se vor face toate

Motive de bucurie pentru locuitorii cartierului Dorobanți din Buzău, care, de ani de zile, circulă pe străzi pline de gropi. Directorul Urbis Serv a anunțat că toate străduțele din cartier vor fi asfaltate până la sfârșitul anului.

De altfel, străduțele dintre blocurile situate în zona Liceului Marghiloman nu au primit niciodată asfalt, carosabilul fiind acoperit aici cu plăci mari de ciment care datează de la ridicarea primelor blocuri.

Directorul Urbis-Serv, Silviu Nicoară, a anunțat că anul acesta vor fi asfaltate toate străzile din cartierul Dorobanți. Reabilitarea lor ar urma să înceapă după finalizarea lucrărilor la Aleea Sporturilor, un obiectiv important pe agenda municipalității.

Noroc ar putea avea și locuitorii din cartierul Broșteni, însă nu anul acesta. Străzile care arată ca după bombardament vor primi mai întâi plombele mult așteptate, după care, anul viitor, ar urma să intre în programul de asfaltare.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Dora Gaitanovici, locul al doilea la „Vocea României”

Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *