Vicepremierul Marcel Ciolacu, ANUNȚ de ultimă oră despre taxele românilor

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Vicepremierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că, începând de la anul, în România nu va exista nicio taxă nouă. Anunțul vine în contextul în care discuțiile despre noi taxe au generat un val de nemulțumiri în rândul populației.

Într-o postare făcută în urmă cu puțin timp pe Facebook, liderul PSD Buzău subliniază ideea că românii nu vor plăti niciun leu în plus. Vicepremierul Ciolacu explică modul în care se vor cumula contribuțiile la bugetul de stat și reiterează ideea premierului Mihai Tudose în ceea ce privește naționalizarea pilonului 2 de pensii:

„Oamenii care muncesc în România și angajatorii lor trebuie să stea liniștiți pentru că anul viitor nu va exista nici o taxă nouă. Tot ce se va întâmpla va fi să se cumuleze mai multe contribuții care acum sunt plătite sub formă de alte taxe: șomaj, concedii medicale, accidente de muncă etc.

Dar nimeni nu va plăti niciun leu în plus și vreau să se înțeleagă foarte bine acest lucru.

De asemenea, reiterez ceea ce a spus și Premierul, în nenumărate rânduri: nu există nici o intenție a Guvernului de a naționaliza pilonul 2 de pensii.”, a scris viceprim-ministrul României.

Discuțiile din ultima perioadă despre eventualele taxe care ar putea afecta salariile românilor începând de anul viitor au îngrijorat opinia publică. Sindicatele au reacționat și ele, iar sfârșitul de an îi găsește pe guvernanți în situația de a lămuri noul algoritm gândit de Executiv, pentru a-i liniști pe contribuabili.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *