Vicepremierul Marcel Ciolacu, VESTE BUNĂ pentru români

Într-un interviu acordat postului de radio Europa FM, vicepremierul buzoian Marcel Ciolacu a precizat că, anul viitor, România va avea un produs intern brut record, de peste 907 milioane de lei. Va fi cel mai mare buget pe care l-a avut România vreodată.”, a declarat viceprim-ministrul Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, Ministerul Apărării va primi tot 2% din PIB, în timp ce Educația, Sănătatea și Transporturile – domenii considerate prioritare – vor primi mai mulți bani.

În aceste condiții, Guvernul va trimite la Parlament un proiect de buget care prevede creșterea investițiilor publice cu 25 la sută:

„Toate ministerele vor avea bugete mai mari. Ministerul Sănătății va avea buget mult mai mare, mai ales că are și componenta de investiții. Educația va avea buget mai mare. Și Ministerul de Interne va avea bugetul mai mare față de anul trecut.”, a mai declarat vicepremierul României.

Astăzi, premierul Mihai Tudose, vicepremierul Marcel Ciolacu și ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, s-au întâlnit pentru a discuta bugetul României pe 2018, urmând ca în ședința de guvern de miercuri, acesta să fie adoptat.

Interviul integral cu liderul PSD Buzău poate fi citi AICI.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*