VICTORIEEE! | Gloria a zdrobit Pescărușul și a promovat în Liga a treia!

Bucurie în Crâng! Echipa de fotbal SCM Gloria Buzău a promovat în Liga a III-a după ce a câştigat şi manşa secundă a barajului cu campioana judeţului Tulcea, Pescărușul Sarichioi, cu scorul de 5-1.

În partida tur, desfăşurată săptămâna trecută la Tulcea, Gloria se impusese cu scorul de 3-0. Astă-seară, băieții lui George Timiș au întâlnit formația tulceană pe stadionul din Crâng, în prezența câtorva sute de suporteri veniți să își susțină echipa de suflet.

La lumina nocturnei, fotbaliștii buzoieni le-au administrat tulcenilor de la Pescărușul o înfrângere usturătoare: 5-1 și 8-1 la general, ceea ce echivalează cu accederea Gloriei în cel de-al treilea eşalon.

Victoria a fost sărbătorită de buzoieni cu șampanie și artificii, alături de primarul Constantin Toma, de directorul clubului, Ion Cazan,  de șeful AJF, Adi Petre, și de alți oficiali ai sportului cu balonul rotund.

*Vom reveni cu alte aspecte ale partidei de aseară.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*