Știrile zilei

VIDEO: Un moment de neatenție putea duce la o adevărată tragedie!

Un autoturism Toyota, oprit pentru un viraj la stânga, este de o camionetă și proiectat pe contrasens, unde a intră în coliziune cu un Logan de București. Totul este surprins de o cameră de supraveghere a unui localnic din Costești, întreaga scenă având la bază un moment de neatenție la volan.

Evenimentul rutier de pe E85, în care au fost implicate patru mașini, s-a produs pe fondul nepăstrării distanței în mers față de autoturismul din față. O șoferiță de 40 de ani, din Buzău, oprise pe mijlocul drumului pentru a vira la stânga, moment în care o femeie de 47 de ani, din Gălbinași, care conducea din spate o autoutilitară, nu a mai putut opri la timp și a spulberat autoturismul.

Mașina lovită a fost proiectată pe contrasens, lovind autoturismul condus de un bucureștean de 67 de ani, care, la rândul său, a lovit o a patra mașină.

Cei trei ocupanți ai mașinii de București au fost răniți și preluați de ambulanțe, în timp ce șoferițele au rămas să dea explicații polițiștilor.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Un moment de neatenție putea duce la o adevărată tragedie!

Social Știrile zilei

FOTO: Acești copii au nevoie de ajutor!

Educaţie Știrile zilei

Soarta le-a fost pecetluită! | Două școli din Buzău se DESFIINȚEAZĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *