VIDEO: Au parcat aiurea, iar asta i-a costat

Polițiștii locali le-au pus gând rău șoferilor indisciplinați. Nu mai puțin de 96 de sancțiuni contravenționale în cuantum de aproape 28.000 de lei au fost aplicate în urma acțiunilor pe linie rutieră desfășurate de Poliția Locală.

In acest weekend, poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră au actionat pentru dirijarea si fluidizarea traficului rutier pe strada Alexandru Marghiloman, cu ocazia unor lucrari de asfaltare, dar si în intersectiile aglomerate, efectuând controale specifice pentru respectarea de către conducătorii auto a semnificatiei indicatoarelor rutiere care reglementează oprirea si stationarea interzisă, precum si accesul interzis, pe străzile Transilvaniei, Frasinet, Prutului, Spiru Haret, Pompiliu Stefu, Victoriei, Bdul. Nicolae Balcescu, Bdul. Unirii, Bdul. Stadionului, Bdul. Maresal Averescu.

De asemenea in urma verificarilor efectuate in teren, au fost depistate si identificate un numar de 9 autoturisme abandonate. In urma activitatilor desfasurate au fost constatate si aplicate un numar de 96 sanctiuni contraventionale, valoarea acestora fiind de 27 840 lei.

Actiunile pe această linie vor continua, transmite Poliția Locală.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*