Știrile zilei

VIDEO: Audi făcut praf de un stâlp, trei tineri răniți

Un accident rutier soldat cu trei răniți s-a produs marți seară la intersecția străzilor Colonel Buzoianu și Independenței. Un Audi înmatriculat în Brăila s-a izbit violent de un stâlp, după ce ar fi vrut să evite o mașină care i-a ieșit în față.

Șoferul autoturismul Audi – un tânăr de 20 de ani – a mărturisit că se deplasa pe strada Colonel Buzoianu, dinspre Unirii înspre Gară, în momentul în care din partea stângă, de pe Independenței, ar fi ieșit mașina din imagine, codusă de o buzoiancă în vârstă de 47 de ani:

Șoferul s-a speriat și a tras de volan, intrând cu viteză în stâlpul de beton din intersecție. Mașina a fost serios avariată în partea din față. Ambele airbaguri au sărit, atenuând din forța impactului.

Chiar și așa, trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani au fost răniți. Doi dintre ei au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru efectuarea de investigații medicale.

„Noi eram în spate, într-o altă mașină. Ne duceam la fotbal când, la un moment dat, ne-am trezit cu mașina doamnei ieșind de pe Independenței, până în jumătatea străzii. Șoferul n-a avut de ales, a trebuit să o evite, dar a intrat în stâlp.”, a povestit un prieten de-al băieților.

Polițiștii trebuie să stabilească acum cine are dreptate. Șoferița Volkswagenului se apără, spunând că nici nu a atins autoturismul Audi, ci doar a ieșit în Colonel Buzoianu ca să se asigure. Totodată, este posibil ca și tânărul șofer să aibă partea lui de vină, dacă se dovedește că a avut viteză și nu a condus preventiv.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Nu scăpăm de amenințarea virusului

Sport Știrile zilei

Teren aflat în paragină, scos la licitație

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Percheziții în Buzău!

3 comentarii

  1. Tibi at 20:24

    Mai lăsați-mă cu conducerea voastră „preventivă”! De-aia nu se învață minte mulți conducători auto, ies până-n mijlocul străzii fără să se asigure apoi cu tupeu spun că cel ce vine pe drumul cu prioritate avea viteză! Ia mai gândiți puțin și vedeți un impact la viteza legală de 50 km/h!

  2. Viorel at 20:54

    Încercând să nu i omoare copilul si sa o evite punandusi viata lui si a prietenilor in pericol si distrugandusi masina in totalitate pentru neatenția ei (începătorilor care i au permisul pe banii).*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *