Știrile zilei

VIDEO: Cascadorie nocturnă! | S-a înfipt cu mașina în zidul stadionului!

Un eveniment rutier s-a produs azi-noapte pe bulevardul Stadionului din municipiul Buzău. Un taximetrist aflat în stare de ebrietate nu a mai putut duce cursa la bun sfârșit, el pierzând controlul volanului și izbindu-se violent de zidul stadionului „Gloria”. 

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, taximetristul de 32 de ani se afla în cursă, având la bord un pasager. Acesta circula dinspre Calea Eroilor înspre Crâng în momentul în care, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției. Taxiul a lovit două mașini parcate, după care a plonjat peste scuar, zburând efectiv peste trotuar și oprindu-se în zidul stadionului „Gloria”.

Impactul cu peretele a fost nimicitor. Partea din față a mașinii s-a făcut praf, părți din autoturism fiind împrăștiate pe o rază de câțiva metri.

Șoferul și pasagerul au reușit să iasă singuri din mașină. Ei au fost preluați de ambulanțe și duși la spital, însă au refuzat internarea

La testarea alcoolscopică a rezultat o concentratie de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile exacte ale accidentului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Cascadorie nocturnă! | S-a înfipt cu mașina în zidul stadionului!

Știrile zilei

La 39 de ani a demonstrat că se poate!

Anunțuri Știrile zilei

Curs de fotografie organizat ȋn Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *