Știrile zilei

VIDEO: Ce a făcut un buzoian în timp ce transmitea live pe Facebook

Un buzoian în vârstă de 28 de ani a postat un clip pe o rețea de socializare în care apare consumând ceea ce pare a fi o țigară cu substanțe interzise.

Râmnic Press notează că buzoianul, care acum locuiește în Marea Britanie, apare în respectivele imagini în timp ce își prepară o țigară ce ar conține o substanță interzisă.Clipul are peste 18 mii de vizualizări și mai bine de 3000 de comentarii.

Mulți dintre internauții care au comentat la respectivul clip îl apreciază pentru actul de bravură, însă cei mai mulți blamează gestul buzoianului inconștient de urmările pe care le-ar putea avea gestul său.

În respectivele imagini se poate vedea faptul că individul devine incoerent, începe să țipe și intră în discuții contradictorii virtuale cu alți urmăritori. „Banană”, pentru că așa îl cunosc prietenii, devine și mai incoerent după ce își prepară cea de-a doua țigară cu aceeași substanță interzisă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Ce a făcut un buzoian în timp ce transmitea live pe Facebook

Anunțuri Știrile zilei

Primăria Municipiului Buzău | ANUNȚ PUBLIC

Social Știrile zilei

O buzoiancă are nevoie urgentă de sânge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *