VIDEO: Ce a mai rămas din autoturismul Cielo implicat în accidentul de pe variantă

Două persoane au fost la un pas de moarte după ce mașina în care se aflau a fost izbită din spate de o autoutilitară al cărei șofer nu a păstrat distanța regulamentară în mers. Autoturismul Cielo, echipat cu instalație GPL,  s-a aprins instantaneu și a ars ca o torță, cele două persoane dinăuntru  reușind să iasă la timp. Una dintre victime a fost transportată la spital cu multiple leziuni.

Conform datelor furnizate de IPJ Buzău, un conducător auto de 20 ani, care circula cu un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului, pe directia Vernești catre Pasarela Nehoiu, nu a păstrat distanta de siguranță față de autoturismul care circula în fata sa și a intrat in coliziune cu acesta.

In urma impactului, autoturismul Cielo a luat foc, din eveniment rezultând rănirea șoferului, un buzoian în vârstă de 33 ani, care a fost transportat la spital.

Politiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările. Șoferul vinovat, care conducea o Dacia Doker a scăpat fără o zgârietură. El va fi tras la răspundere pentru vătămare corporală din culpă.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*