Știrile zilei

VIDEO: Ce au descoperit polițiștii la domiciliile a doi buzoieni

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele şi din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat sub coordonarea procurorului de caz, două percheziţii în localităţile Râmnicu Sărat şi Movila Oii, la domiciliile unor persoane bănuite de deţinerea ilegală a unor arme.

În urma percheziţiei efectuată la domiciliul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost identificată şi ridicată o armă neletală cu aer comprimat, calibrul 4.5 mm, precum şi muniţia aferentă.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul nu era autorizat în acest sens, faţă de acesta fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

În aceeaşi zi, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 30 de ani, ce nu are calitatea de deţinător legal de arme şi muniţii.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat şi ridicat un pistol cu gaze, calibrul 9 mm, iar din cercetările efectuate a reieşit faptul că arma a fost procurată de bănuit de pe teritoriul altui stat din Uniunea Europeană şi ar fi fost introdusă ilegal în ţară.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „contrabandă calificată”, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Știrile zilei

Trafic îngreunat pe E85 | Trei persoane rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *