Știrile zilei

VIDEO: Ce credeți că face persoana din imagine?

Ne-am amuzat urmărind clipul trimis de un buzoian, în care o persoană de etnie romă își burdușește sacul cu PET-uri extrase din containerele RER situate în spatele Engie. Am râs amar, știind că buzoienii fac un efort în plus colectând selectiv, iar firma de salubritate câștigă și ea la cel puțin un capitol.

Totodată, ne-am gândit și la criticii care ne-ar putea reproșa că-i taman invers. De aceea, facem precizarea că este posibil ca filmarea să ne fi fost livrată pe reverse, ceea ce înseamnă că persoana nu golea tomberonul punând în sacul ei, ci – dimpotrivă – adusese PET-uri de acasă pentru a colecta selectiv.

Filmarea trimisă de persoana care a surprins micul furt a avut și un fundal sonor, pe care am zis că-i bine să-l lăsăm . La un gest mioritic merge și o muzică de-a noastră!

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Ce castel din România îți poți cumpăra cu 7 milioane de euro

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

2 comentarii

    1. Razvan Coman at 9:46

      Unii oameni poate nu au loc de munca si asta e singurul lor mod de a isi întreține familia. Daca nu au posibitati prefer sa culeaga gunoaie in loc sa comita furturi, etc. Pana la urma muncesc, cred ca e urat sa razi de ei ca isi fac in modul asta banul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *