VIDEO: Despre maternitate, podul de la Vadu Pașii, „Toamna Buzoiană” și căminul de la Vintilă Vodă

După ședința de astăzi a Consiliului Județean Buzău, președintele Petre Emanoil Neagu a răspuns la întrebările jurnaliștilor.

În cadrul conferinței de presă, reprezentanții mediei buzoiene au fost interesați să afle mai multe detalii despre starea unor lucrări aflate în desfășurare, dar și despre unele probleme care frământă anumite categorii sociale. Printre acestea, căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, podul de la Vadu Pașii, demolarea vechii maternități și organizarea târgului „Toamna Buzoiană”.

De reținut faptul că lucrările la podul de la Vadu Pașii continuă fără probleme, iar constructorul dă asigurări că va finaliza lucrarea la termen, adică peste 24 de luni. El va primi o tranșă de bani în perioada imediat următoare.

Cât privește circulația pietonilor și a bicicliștilor pe podul aflat în reabilitare sau pe cel feroviar, președintele CJ Buzău a opinat că acesta e ste strict interzis, deoarece este pusă în pericol viața celor care se încumetă să scurteze drumul.

Iată declarația completă a președintelui Consiliului Județean Buzău:

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*