VIDEO: Gest frumos din partea polițiștilor locali buzoieni

Politiștii locali care actionează în cadrul filtrelor de pe drumurile buzoiene înzăpezite au oferit celor prinși în trafic ceai cald înca de la primele ore ale dimineții. De asemenea, polițiștii anunță că vor interveni ori de câte ori situatia o va impune.

Lucrători din cadrul Poliției Locale Buzău sunt angrenați în misiuni de monitorizare a traficului rutier în filtrele: Soseaua Pogonele, str. Transilvaniei – zona Metro, DN E85 – zona Dedeman, Soseaua Spătarului – zona Peco. În aceste zone,  circulația este inchisă sau se desfășoară cu dificultate, în condiții de iarnă.

În curând, județul Buzău va ieși de sub atenționarea cod portocaliu de viscol. Vremea se va îmbunătăți și, încet-încet, se vor deschide și drumurile închise de autorități în cursul nopții pentru a preveni eventualele blocaje și situații de urgență.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

3 comments

  1. Iordachescu marian

    Acesti oameni chiar au suflet. Sunt văzuți peste tot. Bravo, felicitari poliției locale!

  2. Unde este politia locala atuci când dementi fac drifturi cu masina an parcări la moluri…..gata sa dea peste pietoni……!!!!

  3. Da, am vazut si eu zilele trecute ca in presa se făcea referire la acesta categorie de tineri fără minte. Dar dupa părerea mea si din câte as cunoaște eu acolo este o parcare particulara unde ar fibtrebuit păzită de cei de la supermarket, iar poliția locală nu prea văd cum sa intervină in astfel de cazuri întrucât am vazut ca ei se ocupa doar cu circulația statica. Aceasta problema ar trebui semnalata poliției rutiere, din câte am observat pe la tv nu prea mai exista sau nu-si mai fac apariția prin oraș, poliția locală este peste tot, din punctul meu de vedere FELICITĂRI.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*