VIDEO: Gest frumos din partea polițiștilor locali buzoieni

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Politiștii locali care actionează în cadrul filtrelor de pe drumurile buzoiene înzăpezite au oferit celor prinși în trafic ceai cald înca de la primele ore ale dimineții. De asemenea, polițiștii anunță că vor interveni ori de câte ori situatia o va impune.

Lucrători din cadrul Poliției Locale Buzău sunt angrenați în misiuni de monitorizare a traficului rutier în filtrele: Soseaua Pogonele, str. Transilvaniei – zona Metro, DN E85 – zona Dedeman, Soseaua Spătarului – zona Peco. În aceste zone,  circulația este inchisă sau se desfășoară cu dificultate, în condiții de iarnă.

În curând, județul Buzău va ieși de sub atenționarea cod portocaliu de viscol. Vremea se va îmbunătăți și, încet-încet, se vor deschide și drumurile închise de autorități în cursul nopții pentru a preveni eventualele blocaje și situații de urgență.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

3 comentarii în articolul “VIDEO: Gest frumos din partea polițiștilor locali buzoieni

  1. Da, am vazut si eu zilele trecute ca in presa se făcea referire la acesta categorie de tineri fără minte. Dar dupa părerea mea si din câte as cunoaște eu acolo este o parcare particulara unde ar fibtrebuit păzită de cei de la supermarket, iar poliția locală nu prea văd cum sa intervină in astfel de cazuri întrucât am vazut ca ei se ocupa doar cu circulația statica. Aceasta problema ar trebui semnalata poliției rutiere, din câte am observat pe la tv nu prea mai exista sau nu-si mai fac apariția prin oraș, poliția locală este peste tot, din punctul meu de vedere FELICITĂRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *