VIDEO: Polițiști din întreaga țară se întrec la fotbal în cadrul memorialului „Ion Sultănescu”

Timp de două zile,- 20 și 21 octombrie -, zece echipe formate din polițiști, jandarmi și pompieri din întreaga țară se întrec la fotbal în Sala Sporturilor din Buzău, în cadrul memorialului „Ion Sultănescu”.

Cea de-a noua ediție a memorialului organizat de Sindicatul Național al Polițiștilor a aliniat la start zece echipe organizate în două grupe, care se vor înfrunta, azi și mâine, pe suprafața de joc, în dorința de a-și adjudeca trofeul de câștigător.

Din Buzău participă la competiție CS Poliția Buzău (echipa IPJ), echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi, a ISU Buzău, a Poliției Locale, a Centrului Shengen și a SNPPC. De asemenea, anul acesta participă și campioana en titre, Danubius Galați.

În primele două partide desfășurate până la această oră, echipa aparatului central al MAI a învins reprezentativa jandarmilor buzoieni cu 1-0, în timp ce echipa sindicatului polițiștilor buzoieni, SNPPC, a trecut de Centrul Shengen cu 3 la 1.

Ion Sultănescu a fost un chestor de poliție, considerat astăzi inițiator al mișcării sportive în IPJ Buzău. După activitatea de inspector-șef la Buzău, Sultănescu a îndeplinit, până la pensionare, funcția de director al Directiei Ordine Publică din I.G.P.R. Chestorul buzoian a încetat din viață în anul 2005.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*