VIDEO: Polițiști din întreaga țară se întrec la fotbal în cadrul memorialului „Ion Sultănescu”

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Timp de două zile,- 20 și 21 octombrie -, zece echipe formate din polițiști, jandarmi și pompieri din întreaga țară se întrec la fotbal în Sala Sporturilor din Buzău, în cadrul memorialului „Ion Sultănescu”.

Cea de-a noua ediție a memorialului organizat de Sindicatul Național al Polițiștilor a aliniat la start zece echipe organizate în două grupe, care se vor înfrunta, azi și mâine, pe suprafața de joc, în dorința de a-și adjudeca trofeul de câștigător.

Din Buzău participă la competiție CS Poliția Buzău (echipa IPJ), echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi, a ISU Buzău, a Poliției Locale, a Centrului Shengen și a SNPPC. De asemenea, anul acesta participă și campioana en titre, Danubius Galați.

În primele două partide desfășurate până la această oră, echipa aparatului central al MAI a învins reprezentativa jandarmilor buzoieni cu 1-0, în timp ce echipa sindicatului polițiștilor buzoieni, SNPPC, a trecut de Centrul Shengen cu 3 la 1.

Ion Sultănescu a fost un chestor de poliție, considerat astăzi inițiator al mișcării sportive în IPJ Buzău. După activitatea de inspector-șef la Buzău, Sultănescu a îndeplinit, până la pensionare, funcția de director al Directiei Ordine Publică din I.G.P.R. Chestorul buzoian a încetat din viață în anul 2005.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *