Administrație Știrile zilei

VIDEO: S-a lucrat până târziu între Arhiepiscopie și Bazar. Urmează o stradă importantă

Angajații Urbis au lucrat până spre miezul nopții la frezarea asfaltului de pe tronsonul din strada Obor, cuprins între Arhiepiscopie şi Bazar. Azi-noapte, în jurul orei 01:00, ambele sensuri de mers erau curățate, iar utilajele intraseră și pe Marghiloman, până la intersecția cu strada Clemenței.

Carosabilul a fost răzuit complet, până în bordură, riveranii contribuind și ei printr-un comportamentul responsabil față de eforturile edililor. Aceștia și-au mutat mașinile și au lăsat strada liberă, pregătită de asfaltare. Pentru a nu crea situații neplăcute, în perioada turnării celor două straturi de covor asfaltic, Urbis va lucra după un anumit program.

Ieri, pe durata lucrărilor, poliţiştii de la Rutieră au dirijat traficul pentru a se asigura că nu se vor produce ambuteiaje sau accidente. Astăzi, utilajele vor intra pe strada Alexandru Marghiloman, care va fi frezată până în Bariera Brăilei.

Strada Marghiloman este mai dificilă din punct de vedere al circulaţiei rutiere pentru că este foarte îngustă şi foarte tranzitată. De aceea, începând de mâine, şoferii sunt rugaţi să folosească rute alternative pentru strada Marghiloman, deoarece traficul se va desfăşura îngreunat. 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Drum inundat! | Politiștii sunt în teren

Știrile zilei

Accident rutier pe E85 | Trafic îngreunat

Știrile zilei

BUZĂU: O apă curgătoare va traversa orașul | Vor apărea terase, galerii comerciale și mori miniaturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *