VIDEO: Accident la Bălăceanu | Șase oameni au văzut moartea cu ochii după greșeala unui tânăr de 20 de ani

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri pe DJ 220, în afara localității Bălăceanu. Șase persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Accidentul s-ar fi produs după ce un șofer de 20 de ani a pătruns pe contrasens și a lovit un alt atovehicul.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 14.00, pe drumul județean DJ220, în apropierea comunei buzoiene Bălăceanu. Șoferul unui autoturism, care circula dinspre Râmnicu Sărat, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal o mașină care circula regulamentar. Martorii spun că tânărul de la volan ar fi încercat să evite o căruța care i-a ieșit în cale.

În urma impactului violent șase persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a scoate victimele din mașini, acestea fiind apoi transportate la Spitalul Municipal Rm. Sărat.

În zonă s-a circulat cu dificultate până la finalizarea cercetărilor. Polițiștii au deschis o anchetă, urmând a pune cap la cap toate detaliile și a reface filmul accidentului.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*