Orașul tău

VIDEO: Spectacol impresionant pe Platou | „Doar în ’89 să fi fost mai mulți buzoieni în centrul orașului!”

Zece mii de buzoieni au sărbătorit azi-noapte trecerea în noul an, la petrecerea de Revelion organizată de Primărie în Piata Daciei din Buzău.

Spectacolul a început la ora 19:00 și s-a încheiat în jurul orei 01:00. În tot acest timp, pe scena amplasată în fața Palatului Comunal au urcat nume sonore ale muzicii românești, dar și artiști locali: Iuliana Minea, Maria Dumitru, Alina Mihai, Nina Stamate, Mario Buzoianu, Nemuritorii, Guess Who, Claudia Ghițulescu, Daniel Trifu, Uddi și – poate cel mai așteptat nume – Andra Măruță.

Amfitrionii serii au fost cunoscutul realizator TV Cătălin Măruță și îndrăgita interpretă de muzică populară din Buzău, Mădălina Manolache.

„Doar în ’89 să fi fost mai mulți buzoieni în centrul orașului! A meritat! Respect domnule primar!”, a scris colonelul Ion Marin pe Facebook, după ce a asistat la spectacol.

Petrecerea s-a încheiat cu recitalul Andrei, după un grandios foc de artificii ce a marcat trecerea în noul an.loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Dora Gaitanovici, locul al doilea la „Vocea României”

Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

2 comentarii

  1. Bibi at 17:42

    Belicosi, chelegosi, curiosi, tuguiati cu hanoracele pe figura, intunecati, „colorati”, betivani, berangii, voci guturale, tiganime, prostime , tot norodul buzoian , parca se sfarseste lumea, parca ar fi ultima zi si parca ar fi niste libelule ce traiesc 24 de ore, sa profite… caci de, este ultima lor clipa. La cumparaturi , parca sunt speriati, sparti, dupa foamete, te crucesti cat pot cumpara de pe la magazine. Nu am vazut atata amar de oameni nesatui, cu priviri hulpave, cu atata amar de produse in cosuri. Am un venit mare, nu sunt zgarcit, dar ce vad eu astazi este grotesc. Bunici betivani, copii pe acolo, iar nepotii, vai de capul profesorilor si al nostru in definitiv, in viitor. La asa populatie, pestrita, si parca acum scapata de la Alcazar, normal , primarul a facut ceva frumos. Daca prin marile capitale si orase ale lumii se preteaza, parca au rostul lor, in Dubai de exemplu, aici in Buzau altele ne lipsesc, nu licurici si nici stelute si nici ousoare a la’ madam Firea.

  2. Mimi at 14:00

    Destul de bine redat tabloul Bibi. Desi gasim de toate in fiecare zi, parca suntem o natie de flamanzi in anumite perioade. As zice mai degraba de fuduli. Apanajul tarilor sarace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *