Spitalul Județean, o instituție sub asediu. Scandalurile se țin lanț. Imagini de la ultimul conflict

Scandalurile nu se mai termină la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Și nu din cauza personalului medical sau al conflictelor interne, ci din vina unor concetățeni care confundă instituția în care se salvează vieți cu un câmp de bătălie sau mai degrabă cu o mahala. Spitalul Județean este, deci, o instituție sub asediul tupeului și mare minune dacă nu cumva, cât de curând, la UPU accesul va fi restrâns și se va intra doar cu protocol de securitate, ca la pușcărie.

Zilele trecute, curtea spitalului a fost din nou scena unor ciocniri între două tabere rivale din cartierul Mihai Viteazu. Totul a pornit de la un accident provocat de un tânăr de 19 ani, care s-a urcat la volanul BMW-ului și i-a dat talpă până s-a urcat pe trotuar și a dat peste un vecin de 21 de ani. Nimic n-a fost întâmplător, spun martorii, care declară că între cei doi exista un conflict vechi și că amenințările nu se mai terminau.

Victima a fost dusă la spital și mai apoi la București, dar scandalul a continuat la UPU. Ultima redută. În apărarea vieții, dar și în dificila misiune de a ține piept unor barbari care de fiecare dată când dau năvală pun în pericol atâtea vieți.

S-a dormit în curtea spitalului, iar dimineața, spiritele s-au încins din nou. Doar Jandarmeria a reușit să păstreze o oarecare ordine în instituția medicală, pentru că despre decență nici nu mai poate fi vorba. De data asta, slavă Domnului, nu au mai avut loc vătămări, iar personalul medical a scăpat teafăr.

Dar ce atâta vorbărie? Mai bine lăsăm imaginile să vorbească pentru dumneavoastră:

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. Nu este adevarat ca jandarmeria a adus linistea ci si agenti de paza a pastrat o oarecare masura de siguranta a personalului medical , desi e greu de crezut dar mai sunt si Agenti de Securitate care isi pun viata in pericol pentru personalul Medical . E o tragedie sa spunem ca cei care asigura securitatea Spitalului De Urgenta Buzau nu isi indeplinesc Atributile de serviciu ar trebui ca si Politia sa le asigure spatele in unele momente nu sa ii bage la inaintare.

  2. Dacă erau agenți de „securitate” la Spital care sa mențină ordinea ( una din clauzele din contract ) NU mai era nevoie de intervenția organelor de ordine plătite din bani publici! Ar trebui ca firma de paza sa răspundă de banii pe care ii încasează !!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*