Fără categorie Orașul tău

VIDEO: Știu să se distreze! Darabanele algerienilor și jocul moldovenesc au făcut show, în ciuda ploii torențiale

Vremea nu a ținut ieri cu dansatorii veniți din opt state pentru a participa la Festivalul Internațional de Dansuri „Plaiurile Mioriței”. O ploaie torențială le-a stricat parada dintre Palatul Comunal și Consiliul Județean, însă participanții nu s-au dat bătuți. Ajunși la sediul CJ de pe bulevard, algerienii au „pornit” darabanele și saxofoanele, încingând dansuri pe ritmuri orientale care au cucerit pe toată lumea.

Și grecii au dovedit că știu să se distreze. Uzi până la piele, componenții delegației elene s-au prins în horă, antrenându-i și pe ceilalți în jocul lor.

Vecinii de peste Prut au primit și ei aprecierea publicului, după o execuție de mare talent a unui joc popular moldovenesc.

Cei mai veseli și puși pe distracție au rămas însă tot algerienii, care le-au cucerit pe fete cu melodiile ritmate și cu mișcările specifice dansurilor arabe.

Mai jos, puteți urmări câteva secvențe de aseară, precum și o galerie foto din timpul paradei:

Dansuri from Cosmin Șontică on Vimeo.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Drum inundat! | Politiștii sunt în teren

Știrile zilei

Accident rutier pe E85 | Trafic îngreunat

Știrile zilei

BUZĂU: O apă curgătoare va traversa orașul | Vor apărea terase, galerii comerciale și mori miniaturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *