Știrile zilei

VIDEO: Violență extremă! | Bărbat bătut cu bestialitate de un tânăr

Un tânăr de 20 de ani, din Mărăcineni, apare într-o filmare lovind cu bestialitate un bărbat cu probleme psihice, lipsit de apărare. Imaginile ar fi fost filmate de agresor cu scopul de a-și intimida iubita, care a decis să pună capăt relației. Ea ar fi fost amenințată cu moartea și trăiește o adevărată dramă.

Tânărul de 20 de ani este considerat un individ extrem de periculos în comunitatea din care face parte. După despărțirea de iubita sa, o elevă în vârstă de 17 ani, individul a decis să treacă la intimidări. Mai întâi, el s-a fotografiat în cimitir, de unde i-ar fi transmis fetei că îi va săpa groapa, după care a ales un om al străzii și l-a snopit în bătaie, pentru a-i demonstra tinerei de ce este în stare.

În imaginile filmate cu telefonul mobil se vede cum agresorul îl privește mai întâi pe cel care filmează, pentru a fi sigur că nu se pierde nicio lovitură, după care începe să lovească cu sălbăticie. Bărbatul se prăbușește sub ploaia de pumni, după care individul părăsește zona.

În tot acest timp, agresorul se plimbă liber, deoarece fapta sa este considerată o agresiune, iar în lipsa unei plângeri din partea celui bătut, nu se poate deschide dosar penal. El își va putea duce acum la îndeplinire planul diabolic de intimidare a tinerei care l-a părăsit, fără ca cineva să poată interveni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

1 comentariu

  1. Andreé at 1:43

    Imi pare rau ca vad asa ceva eu stau in Spania dar sunt din Buzau si ce vad in video’ul asta lumea este din ce in ce mai rea sper ca baiatu sa fie pedepsit si omu batut sa fie bine,oameni ca el nu trebuie sa traiasca intr-o societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.