VIDEO: Zăpada, bucuria șoferilor | Amatorii de drifturi s-au dat în parcarea de la Kaufland

Muzică, adrenalină și manevre periculoase. De asta au avut parte zeci de tineri dornici de senzaţii tari care au ieșit, aseară, în parcările mall-urilor din Buzău, pentru a-și tura motoarele pe zăpada proaspăt așternută. Distracţia le-a fost întreruptă periodic de câte un echipaj al Poliției.

Zăpada care a căzut duminică seară la Buzău a fost pe sufletul şoferilor teribilişti. Pentru câteva ore, parcările de la Galleria și de la Kaufland s-au transformat în veritabile piste pentru derapaje. Amatorii de senzaţii tari au făcut drifturi pe zăpadă, în apropierea altor vehicule parcate.

Spectacolul nocturn a fost surprins în parcarea supermarketului Kaufland. În filmare apar mai multe autoturisme, printre care și un jeep, care își desfășoară concomitent numerele de cascadorie pe pista improvizată.

Driftingul pe zăpadă a devenit, în ultimii ani, un sport de sezon. Cu toate acestea, polițiștii încearcă, pe cât posibil, să prevină acest fenomen, însă intervenția le este zădărnicită de faptul că tinerii teribiliști „se dau” în parcări private, și nu pe drumuri publice.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

6 comments

 1. Love, love, love ????????????

 2. Muzica, unde naiba a fost muzica ? Manevre pericoloase, ce naiba e periculos in a patina cu 30 km/h intr un spatiu relativ gol ?

  • Cosmin ȘONTICĂ

   Muzica a fost la ei în mașini. Eu am pus-o pe a mea. : ))

  • adevarul este ca pentru a face drifturi controlate trebuie sa fii teribilist. Nu.mi spune mie ca tatal tau cand iese cu masina pe zapada trage frana de mana :)) Noua ne place si facem asta cu placere.

 3. Si taxiurile fac drift ????????????

 4. Nu mai exagerati cu tot felul de termeni gen ”teribilisti” pentru ca nu e nimeni terbilist mai ales ca au fost facute intr.o parcare privata si nu pe domeniu public…S.au vazut acolo foarte numere de inmatriculare,macar puteati sa aveti bunul simt sa le acoperiti sa nu le faceti rau celor care mai stiu sa se distreze…nu este nimic periculos in a te da cu ”sania” noaptea cand numai este nimeni intr.o parcare…dar inteligentii profita de oameni ca voi care filmeaza in parcare un om care se distreaza si uita ca si sensurile giratorii sunt pline

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*