VIZITĂ IMPORTANTĂ ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Data de 5 noiembrie este una importantă pentru administrația județeană buzoiană. Zeci de primari din Republica Moldova, dar și consilieri raionali din Soroca vor sosi la Buzău pentru a găsi oportunități comune de dezvoltare.

Timp de două zile, aleșii din localități situate de ambele părți ale Prutului se vor întâlni cu conducerea județului și cu primari de pe raza județului pentru a identifica oportunități comune de dezvoltare a localităților pe care le reprezintă.

Petre Emanoil Neagu și președintele Consiliul Raional Soroca, Ghenadie Muntean

Anunțul a fost făcut ieri de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu înainte de începerea ședinței ordinare din luna octombrie. El a adăugat că va fi organizată și o ședință de consiliu comună la care vor lua parte atât consilierii județeni buzoieni, cât și consilierii raionali din Soroca.

Consiliul Județean Buzău și Consiliul Raional Soroca au semnat, în iarna lui 2012, un acord de înfrățire, iar între cele două unități administrativ teritoriale există o strânsă relație de colaborare.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*