Diverse

Vremea se înrăutățește! | ANUNȚUL meteorologilor

Ultimele zile de iarnă calendaristică aduce vreme capricioasă în toate regiunile țării, inclusiv în Buzău, unde sunt așteptate în continuare ninsori sporadice, dar și temperaturi scăzute, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ieri, ANM a anunţat că de la sfârşitul săptămânii va pătrunde în ţară o masă de aer rece de origine polară, în weekend urmând să se înregistreze valori între -13 şi – 18 grade Celsius în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, iar în Muntenia, de până la minus 10 grade.

În afară de temperaturi scăzute, la sfârşitul săptămânii revin ninsorile în cea mai mare parte a ţării. Potrivit ANM, în intervalul 26 februarie – 1 martie vremea va fi deosebit de rece, dimineţile şi nopţile vor fi geroase şi va ninge temporat în majoritatea regiunilor ţării.

În ceea ce privește prognoza meteo perioada februarie – aprilie 2018, meteorologii au anunțat că vom avea parte de vreme anormală pentru această perioadă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Politică Știrile zilei

Primarul din România care are ZECE dosare penale fără să fi luat un leu

Educaţie Știrile zilei

FOTO: Câțiva elevi din Pedagogic și-au făcut „casa” mai frumoasă!

Știrile zilei

Tânără de 21 de ani, MOARTĂ în accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *