WI-FI gratuit în toate parcurile și spațiile publice din Buzău

Una dintre promisiunile de campanie ale primarului Constantin Toma tinde să se materializeze Edilul-șef vrea să „doteze” toate parcurile din Buzău, zona centrală, de promenadă, și celelalte locuri publice cu Internet gratuit. Măsura va fi pusă în aplicare cel mai probabil până în vara acestui an.

„Cu toții ne dorim ca Buzăul să se dezvolte, să arate mai bine, să creeze condițiile pentru o viață bună. Vrem să trăim mai bine în orașul nostru. Pe lângă infrastructură, locuri de muncă, locuințe pentru tineri, servicii comunitare, educație, cultură, este nevoie și de recreere. Una dintre măsurile pe care le voi lua în acest sens este instalarea de WI-FI gratuit în locurile din oraș cele mai frecventate de tineri.”, spunea, în urmă cu șase luni,  candidatul la Primărie Constantin Toma.

wifi-out

Astăzi, edilul de la Palatul Comunal a prins măsura dotării cu Wifi în programul său structurat în 14 puncte, printre acestea numărându-se intervenții de modernizare a infrastructurii rutiere, relansarea economiei locale, locuri de joacă moderne pentru copii și altele.

Potrivit municipalității, introducerea de Wifi în locurile publice nu implică mari costuri din partea Primăriei, proiectul urmând să fie implementat în parteneriat cu un cunoscutoperator de telefonie din România. În parcurile din București există Internet gratuit de acum trei ani, iar modelul funcționează cu succes și în alte state europene.

Astfel, dacă lucrurile merg conform planului, vara aceasta, buzoienii ar putea sta cu laptopul în brațe în parcurile din oraș și în zona centrală a municipiului, navigând pe Internetul gratuit oferit de Primărie.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*