Din BuzăuȘtirile zilei

0238. 955 | Numărul bun la toate

[mks_col] [mks_two_thirds]

Ai o problemă legată de ordinea publică, circulație rutieră, mediu sau comerț? 0238. 955. Acesta este numărul de telefon la care trebuie să suni. Îți va răspunde Poliția Locală Buzău, care a pus la dispoziția cetîțenilor acest serviciu telefonic.

Pentru a eficientiza activitatea si pentru ca reacţia politistilor locali să fie cât mai rapidă, începând de luni, 25 iulie 2016, Directia de Politie Locala Buzau pune la dispozitia cetatenilor numarul scurt  0238 / 955, care va functiona in paralel cu numarul de telefon vechi 0238  / 710531.

Postul telefonic va funcţiona non-stop si va fi deservit de către operatorii din cadrul  Dispeceratului Directiei de Poliţiei Locala Buzau, iar aici se pot face sesizări şi reclamaţii cu privire la fapte care intră în competenţa poliţiei locale.

[/mks_two_thirds] [mks_one_third]Printre sezirările pe care le pot face cetatenii municipiului la acest telefon se numără cazuri de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cazuri de comerţ stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcţii, încălcări ale normelor privind protecţia mediului sau  probleme privind staţionarea şi incalcari ale circulatiei pe drumurile publice, oprirea sau stationarea neregulamentară a autovehiculelor cat si pentru eradicarea fenomenului de expunere autoturismelor spre vanzare pe domeniul public al municipiului Buzau.[/mks_one_third] [/mks_col]

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!