Comuna GălbinașiȘtirile zilei

1 iunie, sărbătorit cu dulciuri, jocuri și zâmbete, la Gălbinași

Se anunță mare sărbătoare pe stadionul din satul Tăbărăști, comuna Gălbinași, acolo unde Primăria organizează un eveniment dedicat celor mici, în contextul marcării Zilei Internaționale a Copilului.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Școala Gimnazială Gălbinași, va avea loc miercuri, 31 mai 2023, cu începere de la ora 14:30. La fel ca anul trecut, sute de copii din comună, părinți și bunici vor fi prezenți pe stadion pentru a petrece împreună o zi minunată.

„Cupa 1 Iunie” este un aveniment ajuns deja la cea de-a doua ediție, iar anul acesta va fi sărbătorit tot prin muzică, dans, jocuri și bună dispoziție.

Surpriza este pregătită de Primăria comunei Gălbinași, în parteneriat cu Școala Gimnazială din localitate. Prezent la toate evenimentele importante din viața comunei, primarul Dumitru Dragomir nu va lipsi nici de la această sărbătoare a copilăriei.

Pe pagina sa de Facebook, edilul a anunțat deja organizarea evenimentului mult așteptat:

Anul trecut, pe 1 iunie, stadionul a fost arhiplin, răsunând de cântece și de veselie. Copiii au cântat, au dansat, s-au bucurat de surprizele dulci și au petrecut o zi minunată împreună.

Așa a fost, anul trecut, la Gălbinași, de Ziua Internațională a Copilului: VIDEO.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!