CulturăPolitică

(P) 10 motive pentru care trebuie să votezi cu Andi Cristea la europarlamentare

— ZIUA de CAMPANIE —

La ora la care care citiți acest material, aproape 80% dintre români andi cristeannnnu știu când vor avea loc alegerile europarlamentare, 63% nu stiu cum se votează, iar 27% nu cunosc niciun europarlamentar român.

Interesul scăzut al cetățenilor față de exercițiul electoral din 25 mai vine și din lipsa de informare sau din modul în care anumiți politicieni tratează temele europene. Și pentru că România e în plină campanie electorală, iar importanța votului este vitală pentru parcursul european al țării noastre în următorii cinci ani, vă propunem un tânăr candidat la alegerile din 25 mai.

 • Am putea să vă spunem cine este Andi Cristea. Am putea să-i expunem aici CV-ul, care, între noi fie vorba, e impresionant pentru parcursul unui tânăr de 33 de ani.

Pentru că suntem însă la capitolul „De ce să-l votez pe Andi?”, n-o să facem decât să enumerăm zece motive pentru care,  pe 25 mai, trebuie să punem stampila pe PSD-UNPR-PC, alianță pe a cărei listă Andi ocupă un onorabil loc pozaandibb16:

 1. Pentru că e onest și educat.
 2. Pentru că și-a construit o carieră politică bazată pe multă muncă și seriozitate. Lui Andi i-au lipsit rudele care să-l propulseze în fruntea ierarhiei de partid, însă i-a avut de partea lui pe oamenii care au învestit în el multă încredere.
 3. Pentru că e un bun profesionist. A ajuns director general în Ministerul Afacerilor Externe după ani de studiu și muncă asiduă.
 4. Pentru că are viziune. Știe că românii au ieşit din euforia “Europa ne oferă totul, de-a gata” şi sunt conştienţi că progresul ţării depinde în primul rând de tineri.
 5. Pentru că este familiarizat cu instituțiile europene. Andi a ocupat pentru o perioadă un post de consilier în Parlamentul European și are experiență în domeniul relațiilor internaționale și al diplomației parlamentare.
 6. Pentru că a învățat din greșelile trecutului. Tânărul are o viziune diferită față de cea a unor seniori social-democrați și a ales să practice o politică elegantă.
 7. Pentru că n-are Ferrari și conturi „offshore”. Andi nu „sifonează” bani și nu deturnează fonduri prin scene pentru concerte în valoare de zeci de mii de euro.
 8. Pentru că n-a „ars etapele”. A fost propus pentru un post de europarlamentar după zece ani de experiență politică. Nu s-a trezit „uns” 10262048_10152321231349333_3838775452324097342_ndirect ministru sau demnitar, ci și-a clădit cariera cu răbdare și seriozitate.
 9. Pentru că societatea are nevoie de un tânăr ca el. României îi lipsește un tânăr pregătit, care știe și poate să îi reprezinte corect interesele la Bruxelles.
 10. Pentru că e buzoian. Deși n-ar putea fi un argument pentru alegătorii din Arad, ni-l revendicăm pe Andi, care este membru TSD Buzău și îi urăm mult succes. Un tânăr ca el ar putea fi o soluție pentru o Românie împotmolită-n hățișul euroscepticismului!

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close