Știrile zilei

Un tânăr din Buzău A MURIT după ce s-a aruncat de la etajul al patrulea al unei clădiri. Motivul care l-a împins spre moarte

Tragedie la Alba Iulia. Un tânăr domiciliat în orașul Pogoanele, județul Buzău, s-a sinucis sâmbătă seară, aruncându-se de le etajul al patrulea al unei clădiri din zona gării, notează Alba24.qxX
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:00. Ninel G, în vârstă de 29 de ani, s-a urcat pe scara de incendiu până la etajul al patrulea. Oamenii care au trecut prin zonă și polițiștii sosiți la fața locului au încercat să-l determine să renunțe la gestul nebunesc, însă fără succes.
În câteva clipe, bărbatul s-a prăbușit în gol, căzând în curtea morii Albapam, înspre stradă. Medicii sosiți la fața locului l-au transportat de urgență la spital, unde a și decedat, leziunile suferite fiind foarte grave.
Din declarațiile unor martori, sinucigașul ar fi spus că era urmărit de poliţie pentru furturi de telefoane și că are doi copii. Poliția a deschis o anchetă, iar cei care au anunțat prezența tânărului pe clădire au fost chemați la audieri.
  • Alt sinucigaș, aceeași clădire.
Marţi, un alt bărbat a urcat pe clădire şi a ameninţat că se aruncă de la înălţime. A fost convins însă de pompieri, după circa o jumătate de oră, să coboare, urmând să fie transportat la spital. Bărbatul este din Prahova şi era cazat temporar la un adăpost social din apropiere. El ar fi împrumutat o sumă de bani, pe care nu ar mai fi putut să o restituie şi atunci a recurs la acest gest.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!