Din Buzău

Cine era, de fapt, bărbatul mort în accidentul cumplit de joi seară

Valentin Crețu (56 de ani) a decedat săptămâna trecută, în apropiere de Costești, în urma unui cumplit accident rutier. Autoturismul în care se afla a fost izbit violent de o 10735842_877751415577115_2124856701_nmașină pătrunsă pe contrasens, fiind nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a scoate trupul botoșăneanului dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Valentin Crețu venea de la București și se îndrepta spre Botoșani.
Potrivit Stiri Botosani, patronul firmei Terra Construcții, Valentin Crețu, reușise să pună pe picioare la Botoșani una dintre cele mai profitabile afaceri din domeniul fabricării produselor din lemn.
Înființată în anul 1991, societatea are ca profil de activitate faricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții, axându-se în principal pe producerea de scări din lemn. Potrivit bilanțului pe anul 2013, depus la Fisc, societatea a vut în anul 2013 o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro și un profit de peste 3 miliarde de lei vechi.
Anul trecut, Terra Construcții număra 191 de angajați. În 2012, societatea a avut o cifră de afaceri de 4,1 milioane de euro și 172 de angajați, situându-se în topul firmelor de profil din Botoșani. Societatea Terra Construcții deține o fabrică pe strada Doboșari, în municipiul Botoșani, dar și două showroom-uri, unul in Botosani si altul in Bucuresti.
Sute de persoane și-au luat rămas bun duminică de la unul dintre cei mai bogați botoșăneni, într-o ceremonie la care au participat oameni de afaceri, politicieni și figuri din administrația publică locală.

valentin-cretu-tetra-consgtructii-218x300

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. De ce precizati cifra de afaceri in Euro si profitul in miliarde de lei vechi ?!?

    Nu e mai simplu euro /euro sau lei noi/lei noi. sau euro /lei noi ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!