Politică

„În 2014, Buzăul va da un europarlamentar”. Vezi cine spune asta!

Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a declarat ieri într-o conferință de presă susținută la sediul Primăriei că județul nostru poate da un europarlamentar în mandatul 2014-2019.boscodeala (2)

C. Boșcodeală s-a referit la tânărul Andi Cristea, fost director general în Ministerul Afacerilor Externe și membru al Organizației de Tineret a PSD Buzău. Acesta  are 33 de ani și ocupă locul 16 pe lista comună a alianței PSD-UNPR-PC, fiind nevoie ca USD să obțină 42% din voturile valabil exprimate la nivel național:

„Eu cred că Andi va intra în Parlamentul European. Este posibil ca și cei de dinaintea lui să renunțe la calitatea de europarlamentar, ceea ce ar fi foarte avantajos pentru el”, a spus președintele PSD Buzău.

Întrebat despre avantajele trimiterii unui buzoian în Parlamentul European, Constantin Boșcodeală a precizat:

„Este foarte important să ai o comunicare rapidă cu Bruxellesul iar un europarlamentar buzoian ar constitui un avantaj nu numai pentru întreprinzători, ci pentru întreaga comunitate buzoiană.”

În încheiere, președintele PSD Buzău a mai afirmat că cel mai important Andi-Lucian-Cristea-1920-300x336obiectiv de campanie este acela de a mobiliza oamenii să meargă la vot pe data de 25 mai:

„Europarlamentarele sunt alegeri la care procentul de vot este mic, în raport cu alte scrutinuri, însă trebuie ca oamenii să înțeleagă  faptul că România merită să fie reprezentată corect la Bruxelles.” a mai adăugat  Boșcodeală.

 

 

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!