Știrile zilei

O familie din Buzău a trăit momente de groază lângă Ploiești

Trei buzoieni, pasageri ai unei mașini care se deplasa spre Drobeta Turnu Severin, și-au văzut spulberat mini-concediul, după ce au fost implicați într-un accident auto, lângă Ploiești, relatează max-media.ro.
Pasagerii autoturismului au trăit clipe de groază atunci când s-au izbit de o macara staționată pe marginea Drumului Județean 102, la Acintersecția cu centura de nord a Ploieștiului, în localitatea Păulești. În momentul impactului, motorul autovehiculului a fost cuprins de flăcări, însă nimeni nu a fost rănit. Pompierii veniți de urgență au reușit să stingă incendiul, așa că victimele s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.
La volan se afla un tânăr de 24 de ani. Polițiștii rutieri cred că acesta a condus cu viteză pe un carosabil umed și a pierdut controlul volanului, mașina izbindu-se de macaraua aflată în afara părții carosabile.
Autorismul a fost grav avariat în față, după cum se poate vedea din imaginea alăturată. Din fericire,cei trei au scăpat cu leziuni ușoare. Acum, șoferul riscă să fie cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!