Bancuri&Fun

5 idei practice pentru un look fresh al locuintei

Doresti o schimbare in locuinta ta, insa nu stii daca ai timpul, energia sau bugetul pentru a suporta o schimbare majora? Periodic, este foarte important sa optezi pentru o ajustare a spatiului personal, mentinandu-ti-l astfel, nu doar curat, ci si fresh. Imbunatatirile decorului se pot face prin diverse modalitati, in functie de investitiile pe care doresti sa le faci, dar si de complexitatea lucrarilor.

Top 5 modalitati de imbunatatire ale ambiantei si a design-ului interior

  1. Achizitii practice – una dintre modificarile pe care le poti face in casa ta, este schimbarea a diverse utilitati, fie ca este vorba de un nou pat, o canapea sau chiar o noua lampa led de pe pagina https://www.ledel.ro/lampi-led/, reusind astfel sa aduci in casa ta o imbunatatire mica, accesibila financiar, dar de efect. Investeste in produse de o calitate inalta, pentru ca acestea sa fie rezistente, gasind totodata la fiecare dintre produse, un plus fata de cele pe care le-ai avut pana acum. Adu o schimbare, cautand modele deosebite sau perfecte pentru decorul caminului tau, avand in vedere nu doar design-ul produsului in sine, ci si integrarea sa in ambianta camerei in care il vei pune.

  1. O noua cromatica – o schimbare vizibila si remarcata usor, este schimbarea cromaticii intr-o incapere. Asemenea schimbarii coafurii personale sau a stilului vestimentar, locuinta ta iti reflecta personalitatea, asa ca nu te sfii sa indraznesti o noua nuanta, readucand vitalitate intregii incaperi pe care o reamenajezi, fie cu nuante pastelate sau culori vibrante.
  2. Schimbare stilistica – daca este o noua etapa a vietii tale, profita de ocazie pentru a face diverse modificari stilului regasit in casa ta. Incearca ceva extravagant sau minimalist, plin de culoare sau monocrom, adu ajustari arhitecturii daca exista posibilitatea sau adauga diverse noi aplicatii. Iesi din rutina vizuala pe care ai avut-o in ultima vreme, instaland un panou cu led ca sursa de lumina, in baie, dormitor sau hol. Pentru living, creaza o schita pe baza careia sa realizezi un pattern special din aceasta sursa de iluminare, ovala sau dreptunghiulara.
  3. „Do It Yourself” – proiectele de acest fel, au ca scop schimbarea utilitatii unui obiect sau imbinarea mai multor produse, creand unul nou, unic, cu un scop diferit de cel initial. Unul dintre scopurile principale, ale DIY-urilor a fost inca de la inceput, reciclarea, ulterior devenind o modalitate de exprimare creativa, folosita pentru obtinerea unor produse hand-made cu un design unicat, fiecare exemplar avand cel putin o caracteristica aparte. Schimba rolul pe care il au diverse obiecte si produse pe care ai vrea sa le dai sau sa le arunci, aducand un plus design-ului interior, cu o investitie modica. Alegand aceasta modalitate de imbunatatire a ambiantei casei tale, nu doar vei oferi un look fresh locuintei, ci o vei personaliza, exprimandu-ti propriul simt creator si viziunea ta artistica.

  1. Haosul organizat – de-a lungul timpului, majoritatea persoanelor acumuleaza un numar din ce in ce mai mare de obiecte, fie practice, fie speciale din punct de vedere emotional. De multe ori, aceste cadouri si achizitii, sunt amplasate intamplator in casa, fara a-si mai schimba locul. O schimbare majora, cu o investitie minima, se poate face prin organizarea a absolut tuturor lucrurilor pe care le ai. Acestea trebuie sortate, si date/vandute/aruncate, ramanand in mediul tau personal, doar cele pe care le consideri cu adevarat importante. Investitia consta in crearea sau cumpararea unor locuri si suporti de depozitare, daca este cazul. Impactul vizual, va fi major, datorita spatiului liber si al organizarii generale, care vor da senzatia de o curatenie perfecta si de o spatiozitate crescuta.

Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a aduce o schimbare in mediul tau personal, fa alegerile bazandu-te pe criterii alese de tine si de specialistii din domeniu, oferindu-ti astfel sansa de a te bucura de o locuinta sigura si pe placul tau.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5