Știrile zileiUtile

5 motive pentru a oferi angajatilor tai un cadou personalizat

Orice antreprenor de succes sau in cautarea succesului stie ca mersul unui business depinde de angajati. Faptul ca angajatii au un loc de munca stabil, un salariu pe care il primesc la timp, poate si anumite avantaje, precum bonuri de masa, decontarea transportului etc., nu sunt motive suficiente pentru a stimula angajatii sa vina cu drag la munca, sa dea tot ce au mai bun, sa isi dea interesul pentru a gestiona cu succes si situatiile neprevazute sau care nu intra in atributiile lor.

De aceea, sefii trebuie sa se gandeasca si la alte metode de a recompensa angajatii, de a le da un impuls pentru ca acestia sa lucreze cu spor si sa aduca profit companiei. Si ce ocazie mai buna pot avea acestia decat ziua de nastere a angajatilor sau sarbatori importante, precum Craciunul, pentru a le oferi un dar simbolic? Magazinul online PrintBu ofera antreprenorilor ocazia de a le face angajatilor cadouri de suflet.

Ofera un cadou personalizat angajatilor pentru a le multumi sau pentru a-i motiva

Unii antreprenori prefera sa ofere cadouri membrilor echipei care dovedesc ca isi fac cat mai bine treaba, care isi dau interesul, care au obtinut contracte si au adus clienti, care au incheiat colaborari si au depus eforturi vizibile pentru firma. Alti antreprenori prefera sa ii recompenseze pe toti angajatii, deoarece fiecare, in stilul lui, a muncit pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu si poate ca au ramas si peste program cand a fost nevoie, au lucrat si acasa, s-au documentat suplimentar etc.

Angajatorii pot sa ofere acestora un breloc personalizat cu o fotografie preluata de pe un site de socializare sau chiar o rama foto personalizata, pe care sa o poata admira ori de cate ori vin la serviciu sau iau o mica pauza. Nu numai faptul ca rezultatul muncii angajatilor merita recunoscut, ci si faptul ca acestia trebuie stimulati putin sa isi dea mai mult interesul in rezolvarea sarcinilor de serviciu sunt motivele principale pentru a investi intr-un cadou personalizat, indiferent de valoarea sau de marimea acestuia.

Astfel, angajatii pot dezvolta o relatie cu angajatorii si vor capata mai multa incredere in ei insisi, in siguranta locului de munca si in abilitatile lor organizatorice.

Cadoul personalizat motiveaza angajatul sa depuna efort suplimentar

In momentul in care angajatul va observa faptul ca angajatorul isi da interesul pentru a-i asigura tot confortul la locul de munca, dar va fi si surprins cu mici cadouri, atunci, cu siguranta, si interesul lui fata de firma va fi mai mare. Angajatul multumit isi va indeplini cu succes atributiile, va ramane peste program, va da dovada de mai multa intelegere si eficienta in modul de lucru.

Asteptarile angajatilor din partea angajatorilor vor fi indeplinite in totalitate odata cu oferirea beneficiilor promise, a salariului la timp si a unor mici cadouri personalizate cu diferite ocazii. Angajatii motivati au o atitudine pozitiva, indreptata spre rezultat, sunt mult mai productivi si mai orientati catre relatiile cu angajatorii lor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close