Utile

9 metode COOL pentru personalizare agende 2021

Astazi trecem in revista 6 metode cool prin care se pot personaliza agendele 2021, asa incat sa fie cat se poate de placute pentru cei care le folosesc, si cat se poate de eficiente pentru oamenii de marketing.

Avem nevoie de o agenda personalizata

Inainte de orice, este bine sa clarificam ce inseamna personalizarea unei agende si de ce se face ? O agenda banala este o agenda banala. Este a cuiva ? Nu, sau nu se stie. Este a unei companii anume ? Nu, sau nu se stie. Arata intr-un fel anume ? Nu, este ca un tipizat, adica fara viata si fara forma proprie. Foloseste cuiva o agenda banala ? Desigur, poate unui administrator de bloc, poate unui magazin care vinde pe datorie, adica in general este utila in practici care tin de secolul trecut. Noi toti ceilalti avem alte asteptari de la o agenda, adica vrem o agenda personalizata.

Ce inseamna o agenda personalizata

O agenda personalizata prin personalizare capata personalitate. Nu mai este una dintre sutele de mii, nu mai este banala, ci este o agenda care arata diferit, este recunoscuta, are propria forma si propria identitate. Din momentul personalizarii o agenda devine ambasador pentru brandul respectiv, la fiecare privire, la fiecare deschidere, la fiecare intalnire.

Ideea COOL numarul 1: personalizare cu timbru sec

Procedura de personalizare cu timbru sec reprezinta un procedeu tehnologic de imprimare la cald, prin apasare, a unei matrite, de obicei pe una dintre coperti sau pe amandoua. Daca business-ul tau are un logo, sau o imagine de compozitie care trebuie promovata, atunci este metoda care se potriveste cel mai bine. Exemplu: daca business-ul este in industria auto, este o idee sa se puna piese, parti componente sau elemente de business pentru o sugestie mai buna, si de asemenea un text de genul slogan sau motto.

Ideea COOL numarul 2: personalizare cu folio

Procedura de personalizare a agendelor cu folio este folosita, de obicei, pentru imprimarea logo-ului pe suprafete mai mici, prin presarea la cald a unei folii. Rezultatul care se obtine este asemanator cu metoda timbru sec, ca aspect, dar la pipaire sunt diferente. O personalizare a agendelor cu folio mai speciala se realizeaza la firma UNIKA, prin ceea ce se numeste folie de aur industrial in 25 de culori. Incearca sa atingi si sa vei simti diferenta. Alege care iti place mai mult.

Ideea COOL numarul 3: print UV pe copertile agendei

Imaginatia nu mai are limite, intrucat prin tehnica de print UV agenda ta poate arata spectaculos si inedit. Aproape orice imagine poate fi printata UV si de aceea prin aceasta tehnica de personalizare putem spune ca se obtin cele mai neasteptate coperti de agende. Cand alegi aceasta tehnica cere furnizorului sa iti faca mai multe simulari, mai multe imagini, pe mai multe culori si sigur vei gasi o varianta incantatoare. 

Ideea COOL numarul 4: broderie

Cu sau fara motive romanesti, broderia revine spectaculos in preferintele in 2021 pentru personalizarea agendelor datorita simplului motiv ca broderia arata foarte bine si isi pastreaza aspectul pe termen indelungat. Pentru brandurile care pot afisa made in Romania broderia este de departe alegerea numarul 1.

Ideea COOL numarul 5: eticheta de rasina

Cu aceasta tehnica iesim serios din registrul obisnuit. Daca vrei ca oamenii sa spuna, wow, nu am mai vazut, ce este asta ? – atunci pune logo-ul sau un text catchy pe o eticheta de rasina si efectul este garantat.

Ideea COOL numarul 6: eticheta metalica

Metalul si hartia nu se intalnesc prea des in combinatii si de aceea putem considera ca acest tip de personalizare aduce elementul surpriza. O idee de personalizare cool pentru branduri barbatesti, pentru domenii industriale si in general, foarte buna pentru domeniile de activitate in care metalul este prezent.

Ideea Cool numarul 7: colorare cant

Un cercelus colorat ? Un bijuterie colorata ? Un ceas colorat ? Ce au aceste lucruri in comun ? Ei bine, au un truc. Printr-o pata de culoare, printr-un contrast mic, ca suprafata, dar puternic ca impact, privirea este atrasa cu puterea magnetului catre locul cu pricina. Daca iti doresti o agenda care sa atraga atentia alege sa colorezi cantul.

Ideea Cool numarul 8: serigrafie

O metoda clasica dar in genul de clasic care nu moare niciodata, serigrafia este o tehnica de personalizare care va dainui secole. Foarte flexibila, putin costisitoare este ceea ce place multora, frumos, repede si ieftin.

Ideea Cool numarul 9: gravare pe placuta metalica

Asa cum gravura este o atingere delicata dar care lasa urme care nu pot fi sterse, la fel o agenda cu o placuta metalica gravata este genul de impresie care dureaza. Cand simti ca vrei sa iesi din stereotipie, cand vrei ceva ce nu are concurenta, cand vrei ceva diferit de anii trecuti, gandeste-te la aceasta tehnica de personalizare.

Vrei mai multe idei ? Cauta pe Facebook, Instagram si Pinterest

Farmecul retelelor sociale este ca intotdeauna gasesti ceea ce cauti, ba chiar gasesti mai mult decat atat, adica si ceea ce nu credeai ca exista. Facebook, Instagram si Pinterest reprezinta un izvor nesecat de inspiratie. Cauta “personalised diary 2020” sau “agende personalizate” si vei intra intr-un univers al agendelor personalizate.

Have fun!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button