Știrile zilei

A dat foc casei pentru a ascunde CRIMA

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


O femeie din Vadu Pașii își va petrece următorii douăzeci de ani după gratii, după ce și-a omorât soțul și cumnatul și a încercat să ascundă crima dând foc casei. De curând, Georgeta Nancu și-a aflat sentința

Potrivit cotidianului OPINIA, Tribunalul Buzău a condamnat-o pe femeie la 20 de ani de închisoare cu executare şi a obligat-o la tratament medical psihiatric. Sentinţa nu este definitivă şi a fost deja atacată cu apel.

La începutul lunii decembrie 2018, femeia a dat foc casei ei din Vadu Paşii, deşi înăuntru erau soţul ei şi fratele acestuia. Aceasta a fost concluzia anchetatorilor după aproape o lună de la producerea lui care s-a soldat cu moartea a doi bărbaţi, găsiţi carbonizaţi.

În casa respectivă locuiau Gelu Nancu (51 de ani), soţia acestuia, dar şi fratele bărbatului, Vasile Nancu (42 de ani), care lucra ca zilier. Focul a izbucnit în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2018 şi a distrus o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi din locuinţă. Alertaţi, salvatorii au găsit două cadavre carbonizate. Iniţial s-a crezut că este vorba despre Gelu Nancu şi soţia acestuia, însă ulterior femeia a fost găsită în viaţă.

După aproape o lună de anchetă şi după efectuarea necropsiei cadavrelor, oamenii legii au concluzionat că femeia a fost cea care a provocat incendiul devastator. Oamenii legii au stabilit că Georgeta Nancu a pro­fi­tat de faptul că cei doi fraţi se aflau într-o avansată stare de ebrietate şi a dat foc casei.

După aflarea întregii povești, femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, întrucât era cunoscută cu afecţiuni psihice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button