PoliticăȘtirile zilei

A fost ales vicepreședinte la nivel național

Coordonatorul PES Activists Buzău, Mircea Șendruc, a fost ales vicepreședinte al PES Activists Romania, in cadrul Adunarii Generale care s-a desfășurat sâmbătă la Brasov. Cu această ocazie, reprezentanții PES au discutat despre propria agendă în contextul apropierii alegerilor europarlamentare.

Coordonatorii județeni din toată țara ai PES activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de afacerile europene, s-au reunit la Brașov, în cadrul Adunării Generale, pentru a discuta despre agenda organizației în anul 2018.

„Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură responsabilă de componenta europeană. Cei peste 10.000 de membri ai PES activists România și-au fixat două obiective centrale în perioada următoare: informarea cetățenilor despre Președinția României la Consiliului Uniunii Europene și sprijinirea partidului în perspectiva alegerilor europene. Stânga românească este astăzi puternic reprezentată în familia politică europeană și ne dorim ca rolul nostru să fie și mai important pe viitor.”, a declarat Victor Negrescu, președintele-coordonator al PES activists România.

Discuțiile, la care au asistat reprezentanți din Guvernul României, Parlamentul European și ai organizației PSD Brașov, s-au concentrat pe acțiunile pe care structura le pregătește în vederea creșterii informării în rândul populației cu privire la activitatea social democraților europeni și pe efortul organizatoric în perspectiva alegerilor europarlamentare.

Mircea Șendruc are 39 de ani, este căsătorit și activează în cadrul PES de la începutul anilor 2010. În prezent este consilier al primarului din Cozieni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button