CulturăȘtirile zilei

A fost selectat viitorul manager al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”

Florina Potîrniche este, cel mai probabil, viitorul manager al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”, instituție aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Buzău. Tânăra a fost aleasă în urma prezentării unui proiect de management și a susținerii unui interviu.

Florina Potîrniche vine din mediul ONG și a intrat, de curând, în echipa viceprimarului Oana Matache. Împreună au revigorat activitatea Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”, prin deschiderea către tineri, către arta contemporană și prin finanțarea unor proiecte artistice inedite.

Până la instalarea Florinei Potîrniche la șefia instituției din Parcul Marghiloman mai este un singur pas: validarea deciziei în următoarea ședință de Consiliu Local.

Până nu demult, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” a fost condus de Elena Izbășoiu, iar după ieșirea sa la pensie a urmat o perioadă de interimat.

Anumite voci vorbesc despre o viitoare modificare a organigramei centrului cultural, în vederea reducerii cheltuielilor bugetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button