AdministrațieȘtirile zilei

A fost votat bugetul pe 2019

Consilierii județeni au votat, luni, bugetul județului și au luat act de împărțirea făcută de către Ministerul Finanțelor Publice către unitățile administrativ teritoriale din județ. Astăzi, la ora 12:00, Consiliul Județean s-a reunit în ședință extraordinară.

Bugetul pe 2019 este departe de a fi mulțumitor pentru administrațiile locale, care și-ar fi dorit mai mulți bani pentru proiectele propuse în acest an. Resemnat, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, afirmă că fiecare trebuie să se descurce cu cât a primit.

„Astăzi a fost o ședință extraordinară în care am repartizat anumite sume către UAT-uri. Noi am avut la dispoziție 29 de milioane de lei care i-am trimis către unitățile administrative teritoriale pentru diverse cheltuieli. Bugetul județului este de 326 de milioane și să știți că și eu as putea fi oarecum nemulțumit dar nu mai are nici o importanță și trebuie să ne descurcăm cu acest buget. Vor mai veni bani pe fonduri europene, PNDL sau alte fonduri naționale. Municipiul Buzău și Râmnicu Sărat au primit câte 1.300.000 lei, orașele câte 400.000 și comunele câte 300.000. Restul sumelor nu am făcut noi repartizarea, ci doar am luat act de aceasta pentru ca unitățile administrativ teritoriale să își poată vota bugetele în termen.”, a spus Petre Emanoil Neagu pentru Observatorul Buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: