Știrile zilei

A început construcția | Ce se va face aici (galerie foto)

Încă o veste bună pentru locuitorii comunei Gălbinași. După ce a a reușit să construiască de la zero o școală modernă, dotată la cele mai înalte standarde, administrația locală din Gălbinași a demarat un nou proiect pentrucomunitate.

Este vorba despre construirea unei noi grădinițe care să îi pregătească pentru școală pe copiii comunei. Lucrările au început în toamnă

  • Gălbinași, o comună care se înnoiește.

În ultimii ani, administrația comunei de la sud de Buzău a implementat o serie de proiecte cu fonduri europene și guvernamentale menite să îmbunătățească viața locuitorilor comunei. Asfaltarea drumurilor a fost un mare motiv de bucurie, la fel cum a fost și aducerea autobuzelor Trans Bus în localitate.

Noua grădiniță va fi construită în satul Gălbinași, pe locul grădiniței vechi, la intersecția străzilor Preot Condruț Apostol cu strada Grădiniței.
După ce a fost demolată vechea clădire, firma câștigătoare a început să construiască un nou centru de învățământ preșcolar cu program normal. Clădirea va avea două săli săli de grupă, cu o capacitate de 40 de preșcolari.

Prin noua investiție, administrația de la Gălbinași continuă ritmul accelerat de dezvoltare al comunei, punând încă o piatră de temelie la infrastructura localității Gălbinași.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close