Știrile zilei

A început reabilitarea drumului județean Vintilă Vodă – Bisoca (foto)

Au început lucrările de modernizare a DJ 204C Vintilă-Vodă – Sărulești – Bisoca – limită județ Vrancea. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Buzău, prezent astăzi la predarea amplasamentului și demararea lucrărilor de modernizare.

„Este un proiect de mare importanță pentru că accesul către tărâmul de vis al județului Buzău va fi mult mai facil atât pentru locuitorii din această zonă, dar și pentru turiști.”, a transmis președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Proiectul este finanțat prin PNDL II, are o valoare de aproximativ 79 de milioane de lei, iar perioada de execuție este de maximum 33 de luni.

Lungimea tronsonului ce va fi complet modernizat este de 24,5 km.

„Cu mult respect și cu multă apreciere, întreaga conducere a Primăriei Bisoca mulțumește pe această cale domnului Președinte al Consiliului Județean Buzău, domnul Petre Emanoil Neagu și întregii echipe din Consiliul Județean Buzău, precum și domnului Președinte al Partidului Social Democrat, domnul Marcel Ciolacu, pentru sprijinul acordat ca acest proiect să se realizeze. De asemenea, dumneavoastră, cetățeni ai comunei Bisoca, mii de mulțumiri pentru încrederea și răbdarea acordată!!!”, au scris pe Facebook reprezentanții Primăriei Bisoca.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button