Știrile zilei

„A început să acuze dureri mari de cap și stări de vomă”

O adolescentă în vârstă de 16 ani are nevoie urgentă de ajutorul nostru, după ce a fost diagnosticată cu o malformație a creierului. Orice ajutor este binevenit.

Raluca are 16 ani și este elevă a unui liceu din București. Mama sa, originară din Buzău, a primit vestea cumplită a bolii fiicei sale în dimineața zilei de 10 iunie. Cu o seară înainte, fata a început să acuze dureri mari de cap, urmate de stări de vomă și stare de inconștiență. A fost preluată de cadrele medicale de la Spitalul Grigore Alexandrescu care i-au făcut primele investigații, iar la scurt timp părinții aveau să primească cea mai cutremurătoare veste: copilul nu suferise o comoție cerebrală, iar medicii nu îi dădeau șanse să trăiască până dimineață.

„Raluca are 16 ani, este un înger de copil, iar Dumnezeu a vegheat ca ea să iasă din comă a doua zi și să permită doctorilor să îi facă investigații amănunțite. 
Diagnosticul este unul tragic, Raluca suferind de o malformatie a creierului pentru care sunt necesare intervenții de urgență. 
Din păcate sistemul românesc nu permite ca această operație să fie realizată în siguranță la noi. 
Șansa ei se află într-o clinică din străinătate și în mâinile noastre, cei care o putem ajuta să ajungă cât mai repede acolo. 
O puteți ajuta pe Raluca donând într-unul dintre conturile de mai jos sau prin Facebook.
Conturi Donații:
RO62INGB0000999903727699 – RON
RO49INGB0000999909240540 – EUR 
Conturile apartin mamei Madalina Caravan.”, este anunțul postat pe Facebook de rudele tinerei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close