Articolul zileiȘtirile zilei

A încetat din viață avocatul Daniel Tibișoiu

Durere imensă în familia unui renumit avocat buzoian. Daniel Tibișoiu, unul dintre cei mai apreciați maeștri ai barei în materie de drept civil și penal, a pierit, astăzi, în urma unui stop cardio-respirator.

Tragedia care i-a curmat viața avocatului în vârstă de 47 de ani s-a produs în jurul prânzului, în fața locuinței sale situate la intrarea în Vernești. Circumstanțele morții bărbatului sunt învăluite în mister. Cert este că trupul acestuia a fost găsit lângă mașină.

La fața locului au ajuns salvatorii de la SAJ Buzău, care l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. A fost transportat la spital, unde eforturile de salvare au continuat. O oră mai târziu a fost pronunțat decesul.

Nimeni nu știe în acest moment cum a fost posibilă o asemenea tragedie. Anchetatorii iau în calcul varianta ca bărbatului să i se fi făcut rău și să fi coborât din mașină, moment în care autoturismul s-a pus în mișcare și s-a lovit de poartă. Nu este clar dacă mașina l-a lovit pe bărbat sau dacă acesta s-a prăbușit la pământ ca urmare a stării de rău. Necropsia și cercetarea criminalistică vor stabili modul în care a avut loc accidentul.

Daniel Dumitru Tibișoiu era unul dintre avocații renumiți ai Buzăului. Era căsătorit și avea o fetiță, familia sa locuind la intrarea în localitatea Vernești, foarte aproape de restaurantul Antique. Prietenii și apropiații sunt șocați de vestea morții sale și nu înțeleg cum s-a putut produce o asemenea nenorocire.

Azi am pierdut un om deosebit: Daniel Tibisoiu. Un OM care mereu a ajutat oamenii fără posibilități dar și oamenii care aveau nevoie de sprijin pentru respectarea legii!
Un profesionist cum rar am întâlnit in viața asta, un avocat foarte bun!
Un OM care și-a iubit familia și care a ținut la prieteni, la sinceritate și la bunătate!

Azi am pierdut un prieten drag! De la care am învățat foarte, foarte mult! Simt ca lumea asta e mult mai goală începând de azi!

Draga prietene, imi va fi dor de cafeaua la care dezbateam tot ce era bun și rău pe lumea asta, de sfaturile tale, de bunătatea ta și de inteligenta ta!

Nu știu ce planuri are cel din cer, dar azi a gresit enorm! Nu e corect sa te ia atât de devreme!
Drum lin printre stele!” este mesajul președintelui USR Buzău, Mihai Răzvan Moraru.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: