Știrile zilei

A intrat în pădure și n-a mai ieșit? | Ipoteze, în cazul dispariției Nicoletei

Începând de aseară, întreaga zonă de nord a județului este periată de polițiști, jandarmi și localnici, în căutarea unei fetițe în vârstă de opt ani care a dispărut fără urmă în seara zilei de vineri.

Nicoleta Ploscaru, o copilă de opt ani și zece luni din satul Recea, comuna Bisoca, a fost văzută pentru ultima dată ieri, în jurul orei 17:00, de bunica ei. Fata a plecat de acasă către tatăl ei, aflat la coasă pe un deal situat la circa 200 de metri de casă.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a trimis-o pe fiica sa înapoi acasă, deoarece se temea să nu fie mușcată de vietățile din zonă. Fata s-a conformat și a pornit spre casă, însă nu a mai intrat în curte. Bunica sa a zărit-o și a întrebat-o unde merge, copila răspunzându-i că se duce către bunicul ei, aflat de asemenea la coasă, într-un alt loc.

De aici, firul întâmplărilor se întrerupe brusc. Pentru a ajunge la locul în care bunicul ei se afla la coasă, fata trebuia să treacă printr-o pădure. Toate indiciile conduc către faptul că micuța s-ar fi rătăcit undeva pe drumul dintre casă și locul în care cosea bunicul ei.

Familia spune că Nicoleta mai trecuse prin acea pădure, zona nefiindu-i străină. Între casă și bunicul ei este o distanță de doar 500 de metri.

Oamenii legii nu exclud nicio variantă de lucru privind dispariția, însă la acest moment își canalizează întreaga energie pentru găsirea copilei. Zona este una greu accesibilă, iar suprafațele de pădure se întind pe mii de hectare.

Copila mai are acasă șase frați. Familia ei se teme acum ca micuța să nu le fi căzut pradă sălbăticiunilor din zonă, mai ales că, în ultima perioadă, localnicii s-au plâns că animalele s-au apropiat îngrijorător de mult de casele lor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5