Știrile zilei

A luat șapte ani de închisoare!

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Sentință în cazul lui Cosmin Andraș Cazan, un interlop din Smeeni acuzat de mai multe fapte de violență comise la începutul acestui an. Judecătoria Buzău l-a condamnat la șapte ani de închisoare pentru nu mai puțin de 10 infracțiuni, comise în mai puțin de 24 de ore.

Faptele au avut loc în zilele de 31 ianuarie și 1 februarie. Așa cum reiese din minuta instanței, Cazan este acuzat de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, tentativa de tâlhărie calificată, viol în forma continuată, o altă lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și distrugere în formă continuată.

Cazan a fost arestat după ce a bătut un tânăr pe care a încercat să îl tâlhărească, a jefuit un magazin, a intrat cu forța în casa unui alt buzoian și a abuzat sexual de concubina omului. Polițiștii l-au „ridicat” din pat, de la un hotel din Sinaia, acolo unde cheltuia banii furați din casa celui căruia îi luase și iubita.

În urma incidentului, Cazan ar fi fost chemat la sediul poliției ca să dea explicații, așa cum se plânge într-o postare video pe pagina sa de socializare. Polițiștii au transmis însă că interlopul ce se laudă a fi „un băiat de la țară, cuminte, pe care îl respectă toată lumea din țara asta” ar mai fi dat și o spargere, la un magazin din comuna Săhăteni, de unde ar fi furat mai multe bunuri, în valoare de 15.000 de lei.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. As vrea să mergeți la cimitirul de lîngă biserica Constantin și Elena din strada Orizontului, da vedeți ce afacere de face acolo se toarnă cruci capace de cavouri pe aleile din cimitir,de trebuie sa ne ferim de ele cînd mergem la morminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button