Știrile zilei

A luptat până în ultima secundă..

Durere fără margini, în familia unei buzoience în vârstă de 40 de ani, răpusă pe data de 1 iunie de o boală nemiloasă.

Loredana D. locuise în municipiul Buzău, dar emigrase în Spania acum câțiva ani. O primă tragedie avea să-i zguduie familia din temelii acum circa șase ani, când soțul ei a fost răpus de cancer.

Suferința sufletească a femeii a însoțit-o în toți acești ani, însă nimeni nu s-a gândit că, în curând, energica și săritoarea Loredana va fi diagnosticată cu o maladie cumplită: cancer de col uterin.

După luni de tratament, părea că viața revenise la normal, însă boala avea să se întoarcă în corpul slăbit. Ultimii ani au însemnat chin și suferință atât pentru ea, cât și pentru familia rămasă în țară.

  • Opt operații și zeci de internări..

După ce i-ar fi apărut o tumoră la un picior, starea ei s-a înrăutățit, iar medicii aveau să descopere curând că boala se răspândise în tot corpul. A luptat până în ultima secundă, iar alături i-au fost fiul de 22 de ani, frații și ceilalți membri ai familiei.

Au curs râuri de lacrimi pentru tânăra dispărută dintre noi prea devreme. Astăzi, trupul ei a fost incinerat, urmând ca urna cu cenușă să ajungă în țară în perioada următoare.

Prețuiți fiecare clipă cu cei dragi, fiindcă nu știm ce ne aduce ziua de mâine..


DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button